DOSTAVA

Koliko dana treba za isporuku nakita?

U pravilu, naručeni nakit na vašoj adresi će biti u roku od dva radna dana. Isporuka će trajati duže ukoliko nakit treba na doradu.

Dostavljate li van Hrvatske?

Da! Dostavu nakita vršimo u sve zemlje Europske unije. Napominjemo da je kupac taj koji snosi sve potencijalne troškove vezane uz poreze u pojedinim zemljama, a u košarici za narudžbu vidljivo je iskazano koliko iznose troškovi dostave za zemlju u koju se dostavlja nakit.

Što ako mislim da je moja pošiljka zagubljena?

Ako je vaša pošiljka označena kao poslana, a vi je niste preuzeli, pošaljite mail na adresu webshop@charm-silver.eu. Bit će nam zadovoljstvo riješiti problem na obostrano zadovoljstvo!

Zašto moja pošiljka nije poslana?

Ako komad nakita koji ste naručili zahtjeva graviranje, prilagodbu veličine ili neku drugu vrstu dorade, molimo vas za razumijevanje i malo više vremena!

POVRAT/GARANCIJA

Uključuje li moja narudžba garanciju?

Mi se obvezujemo otkloniti svaki nedostatak ili grešku prilikom proizvodnje, ali ne odgovaramo za štete ili lomove nakita prilikom njegove upotrebe, odnosno korištenja. Također, ne odgovaramo i ne preuzimamo odgovornost za naš nakit koji je bio popravljan/dorađivan od nekog drugog pružatelja.

Mogu li vratiti svoju pošiljku?

Ako je nakit neoštećen i bez nedostataka, nakit može biti vraćen. Napominjemo da ne snosimo troškove povrata nakita.

Ukoliko dođe do gubitka nakita, hoće li Charm Silver nadomjestiti taj gubitak?

Znamo da gubitak omiljenog komada nakita može biti frustrirajuć, no na žalost ne možemo nadomjestiti izgubljeni nakit o našem trošku.

Ne znam kako izvršiti povrat nakita.

Molimo Vas pošaljite nam mail na adresu webshop@charm-silver.eu zajedno s brojem vaše narudžbe i mi ćemo vam pružiti svu potrebnu pomoć vezanu uz povrat nakita.

MATERIJAL

Je li Charm Silver nakit od pravog srebra?

Da! Naš nakit proizveden je od srebra kvalitete 925/1000. To znači da u svakom modelu nakita ima minimalno 92.5% čistog srebra i ne više od 7.5% drugih legura koje srebru daju čvrstoću. Radi se o kvalitetnom srebru koje se dodatno oblaže rodijem u tekućem stanju, kako bi se nakit zaštitio i produžio njegov vijek trajanja. Kao što možete vidjeti dio modela Charm Silver nakita na sebi ima zlatnu ili rozu pozlatu što dodatno pridonosi atraktivnosti nakita.

Ima li Charm Silver nakit državni žig?

Da. Svaki model Charm Silver nakita koji je teži od 3 grama, po zakonu Republike Hrvatske, na nakitu ima državni žig (simbol male vage). Ako na Charm Silver nakitu nema državnog žiga, znači da je model koji imate u rukama lakši od 3 grama ili ga jednostavno niste uočili.

NJEGA NAKITA

Kada nakit treba skinuti?

Nakit je izrađen za svakodnevno nošnje, ali ne u svim uvjetima i ne za sve aktivnosti. Savjetujemo da ogrlice, narukvice i naušnice nosite na odgovarajući način kako bi njihova kvaliteta i stanje što duže ostali u najboljem stanju. Preporučamo skidanje nakita prije tuširanja, pranja posuđa, fizičkih aktivnosti uslijed kojih će se pojačati znojenje tijela, plivanja ili pak prije nego legnete u krevet, kako biste priječili mogući lom nakita ili neku drugu vrstu štete.

NARUDŽBE

Koliko se brzo obrađuje narudžba?

Narudžba se zaprima u istom trenutku kada je Vama na mail stigla potvrda narudžbe. Potom se obrađuje tijekom jednog ili dva radna dana. Ukoliko na nakit koji ste naručili želite nešto ugravirati, to će odužiti proces za dva do tri radna dana.

Obrađuju li se narudžbe vikendom?

Narudžbe obrađujemo od ponedjeljka do petka. Vikendima i praznicima narudžbe se ne obrađuju! Također, niti naš eksluzivni partner putem kojeg vršimo dostavu, GLS, ne dostavlja vikendom.

Mogu li otkazati/izmijeniti narudžbu jednom kada je zaključena?

Naravno! Ali što prije tim bolje. Sve što trebate jest poslati nam mail sa svojim brojem narudžbe te nas informirati ako želite otkazati narudžbu ili želite promjeniti podatke ili dodati ili oduzeti neki model nakita.

Izrađujete li nakit po narudžbi?

U ovom trenutku, jedino čime vam možemo izaći u susret jest besplatno graviranje nakita na modele nakita na kojima za to ima dovoljno mjesta. Uskoro ćemo izrađivati dio nakita po narudžbi.

Koji je limit znakova prilikom graviranja?

Narukvice i ogrlice – okvirno 15 znakova (uključujući razmak), ali sve ovisi o modelu nakita.

Kada će pojedini model nakita ponovo biti dostupan?

Najlakši način da to doznate, jest da nam se javite slanjem maila na webshop@charm-silver.eu ili putem inbox-a naše Facebook stranice Charm Silver.

Koje načine plaćanja nudimo?

Prilikom narudžbe nakita u Charm Silver web shopu, platiti možete na tri načina: prilikom preuzimanja vaše pošiljke, direktnom bankovnom transakcijom (mobilno ili Internet bankarstvo, općom uplatnicom) te kreditnim karticama (Visa, Maestro, Mastercard, Diners Club, Discover) ili Pay pal-om.

preloader